کد خبر: ۶۸۰۰۵۸
تعداد نظرات: ۳۷ نظر
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳
سیاست ایران احترام به حقوق ملت‌ها و پایان یکجانبه گرایی است

روحانی: مردم ثمره «مذاکره با دنیا» را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند؛ ۲ سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بودیم| اگر آمریکا به سیاست ما نزدیک شود شرایط جدیدی پیش می‌آید| برای لغو تحریم‌ها نباید فرصت‌سوزی کرد

رییس جمهوری با بیان اینکه سیاست ایران احترام به حقوق ملت‌ها و پایان یکجانبه گرایی است، گفت: همان سیاستی که جمهوری اسلامی ایران دیروز داشته، امروز و فردا هم خواهد داشت. این وابسته به دولت آمریکاست که به این سیاست‌ها نزدیک شود یا از آن فاصله بگیرد.
روحانی: مردم ثمره «مذاکره با دنیا» را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند؛ ۲ سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بودیم| اگر آمریکا به سیاست ما نزدیک شود شرایط جدیدی پیش می‌آید| برای لغو تحریم‌ها نباید فرصت‌سوزی کرد
آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز چهارشنبه در جلسه هیات دولت با اشاره به انتخابات آمریکا اظهار داشت: ما حس می‌کنیم که فضا برای روابط نزدیکتر و تعامل بهتر با همه کشورهای دوست ‌آماده‌تر شده است. اشکال رژیم رو به پایان و دولت این رژیم که در ماه‌های پایانی عمر خودش هست، این بود که خیلی آشنا به سیاست بین‌الملل نبودند و تقریباً مجری دیدگاه‌های تندروهای داخلی و رژیم صهیونیستی بودند.

رییس جمهوری گفت: وی در همان نطق‌هایی که در مجامع بین‌المللی نسبت به ایران ایراد می‌کرد، همان جملات تعبیرات و لغاتی را به کار می‌گرفت که رژیم صهیونیستی به کار می‌برد. کاملا مشخص بود چه کسی این نطق‌ها را برایش نوشته است و همه مشکلاتش هم از اینجا نشأت گرفت که نتوانستند بر مبنای مصالح و منافع مردم آمریکا و مصالح و منافع جهان تصمیم‌گیری کنند.

روحانی خاطرنشان کرد: علت اینکه در انتخابات آنها عقب افتادند و رقیب آنها جلو افتاد؛ دو عامل مهم بود یکی ناتوانی آنها در موضوع کرونا و کووید ۱۹بود به طوری که مردم کشور خودشان را نابود کردند و به جای اینکه برای مبارزه با این ویروس برنامه‌ریزی کنند، شروع کردند به دست انداختن مردم و اینکه خبر و مسئله ای نیست و این همه کشتار در مردم آمریکا ایجاد کردند.

وی، مساله دوم را به هم ریختن مناسبات و روابط با جهان ذکر کرد و گفت: صرفاً بحث ایران نبود، روابط با همکاران دوست و سنتی‌شان در اروپا و چین هم به هم ریخته بود. به طوری که مردم هر روز صبح بیدار می‌شدند می‌دیدند یک گوشه از روابطشان با دنیا به هم ریخته است.

آمریکا هیچ وقت این چنین در شورای امنیت مفتضح نشده بود

روحانی، مسئله سوم را تحقیر آمریکا در سیاست خارجی عنوان کرد و گفت: آمریکایی‌ها هیچ وقت در تاریخ روابط بین الملل این چنین در شورای امنیت سازمان ملل مختلف مفتضح نشده بودند. اینکه در سازمان ملل طرحی را ارائه کنند و فقط خودشان و یک جزیره کوچک به آنها رای بدهند در تاریخ آمریکا سابقه نداشته است. یا طرحی را شورای امنیت مطرح کنند و هیچ کشوری اعتنا نکند، تحقیر بزرگی برای مردم آمریکا بود و به این دلیل مردم تصمیم به تغییر گرفتند.

وی با بیان اینکه سیاست جمهوری اسلامی ایران سیاست بسیار روشنی هست، خاطرنشان کرد: ‌سیاست ما بر مبنای صلح و ثبات در منطقه و احترام به حقوق ملت‌هاست. سیاست ما بر مبنای عدم تجاوز و عدم مداخله در امور داخلی کشورهاست. سیاست ما مقابله و مبارزه با تروریسم است.

رییس جمهوری اضافه کرد: سیاست ما پایان یک جانبه گرایی و پایبندی به معاهدات است. سیاست ما تغییر نمی‌کند. باز هم با تروریسم مخالفیم. هر دولتی در آمریکا سر کار باشد. باز هم با شکستن بدون دلیل و معاهدات مخالفیم.

ایران با مداخله و تحقیر ملت‌ها از سوی دولتهای آمریکا مخالفت می‌کند

روحانی افزود: هر دولتی در آمریکا سر کار باشد، ایران با مداخله و تحقیر ملت‌ها مخالفت می‌کند. همان سیاستی که جمهوری اسلامی ایران دیروز داشته، امروز هم خواهد داشت و فردا هم خواهد داشت. این وابسته به دولت آمریکاست که به این سیاست‌ها نزدیک شود یا از آن فاصله بگیرد.

رییس جمهوری گفت: دولتی که در آمریکا عمرش رو به پایان است در همه این سیاست‌ها با ما فاصله گرفت و خودش کنار رفت. ما می‌خواستیم با تروریسم بجنگیم، آنها می‌خواستند از تروریسم حمایت کنند. ما می‌خواستیم کشورهای منطقه آزاد باشند آنها می‌خواستند در کار آنان مداخله کنند، ما به دنبال صلح و ثبات در منطقه بودیم ولی آنها به دنبال فروش اسلحه بودند.

آمریکا به سیاست ما نزدیک شد، شرایط جدیدی پیش می‌آید

روحانی با بیان اینکه سیاست اصولی ما مشابه سیاست اکثر کشورهای مستقل جهان است، یادآور شد: خیلی از کشورهای دنیا هم با یکجانبه گرایی و تروریسم مخالفند. اگر آمریکا به سیاست ما نزدیک شد، شرایط جدیدی پیش می‌آید.

رییس دولت تدبیر و امید تصریح کرد: اساس سیاست ما تعامل سازنده و یا به تعبیر مقام معظم رهبری تعامل گسترده جهان است. آنهایی که تخاصم با ما را شروع کردند خودشان باید تخاصم را کنار بگذارند.

وی اظهارداشت: بعد از انقلاب ما آغازگر تخاصم نبودیم. آنها مداخلات را شروع کردند حتی ما قطع رابطه باآمریکا نکردیم. بعضی از جوانان ما فکر می‌کنند ما با آمریکا قطع رابطه کردیم. آنها خودشان با ایران قطع رابطه کردند. ما به خاک آمریکا تجاوز نکردیم. هواپیماهای و هلی‌کوپتر داخل خاک آمریکا نفرستادیم آنها وارد خاک ما شدند. ما اگر کشوری با ‌آمریکا می‌جنگید به متجاوز به خاک آمریکا کمک نکردیم اما آنها به متجاوز به خاک ما کمک کردند. صدام متجاوز بود آنها کمک کردند.

آمریکا از سیاست‌هایش دست بردارد، شرایط متفاوت می‌شود

روحانی با بیان اینکه هر وقت آنها از این سیاست‌ها دست بردارند، شرایط متفاوت خواهد بود، افزود: همان تعبیری که امام سال‌ها پیش بیان فرمود که با همه کشورها می‌خواهیم ارتباط داشته باشیم و "اگر آمریکا آدم شود" اگر بخواهیم این تعبیر را تفسیر کنیم همین سیاست‌های اصولی است که مورد توجه جهان است.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنانش گفت:‌ آن آدمی که دورانش رو به پایان هست از ابتدا آمد و گفت که برجام بدترین قراردادهای تاریخ آمریکا بود. شعار داد و تحریکش کردند و از برجام خارج شد. تصورش هم این بود که در دو سه ماه نظام ایران را سرنگون می‌کنند و تصورات کودکانه و توهم آمیزی که در سر آنها بود.

وی افزود: آقایی که جدید آمده و از ابتدا و در تبلیغات انتخاباتی‌اش گفته می‌خواهد به برجام برگردد. ما در داخل برجام بودیم و از آن خارج نشدیم. چهار به علاوه یک هم داخل برجام بوده است. البته در تعهدات خودشان سستی کردند ما هم تعهدات خودمان را متقابلاً کاهش دادیم ولی همه ما داخل برجام بودیم.

برنامه خود را به اراده آنها پیوند نمی‌زنیم

روحانی اضافه کرد: این به عهده آنهاست و اگر به وظیفه شان عمل کردند می‌توانند راه جدیدی را انتخاب کنند و اگر نخواستند، انتخاب نکنند. ما برنامه خود را به اراده آنها پیوند نمی‌زنیم بلکه برنامه ما بر اصول ما پیوند خورده است. اگر به سمت اصول ما حرکت کردند راه باز است.

رییس دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: در همین هفته‌های اخیر برنامه ۹ ماهه دولت را بر این مبنا تدوین کردیم که همین حاکم فعلی آمریکا در انتخابات پیروز شود. بر این مبنا تنظیم نکردیم که شرایط آمریکا تغییر کند. به هر حال به نفع ملت‌ها و به نفع ملت آمریکا تغییر کرد اما اصول ما همان اصول در داخل هست.

وی گفت: بنای ما بر افزایش صادرات، بازگشت ارز صادراتی به داخل کشور، وفور کالا در داخل است که همین اصل را دنبال می‌کنیم و ادامه می‌دهیم.

روحانی افزود: امروز گزارشی که وزیر راه و مسکن و شهرسازی به من داد این بود که در دولت دوازدهم ۲ هزار و پانصد دستگاه واگن و لوکوموتیو به ناوگان حمل و نقل ریلی اضافه شده است. از طرف دیگر در ۷ ماهه امسال به رغم مشکلات و کرونا، جابجایی کالا ۶درصد نسبت به ۷ ماهه سال گذشته اضافه شده است و جابجایی کالا در این ۷ ماهه، ۲۸۵ میلیون تن بوده است.

وی عنوان کرد: آنهایی که فکر می‌کنند دولت دست روی دست گذاشته و منتظر است ببیند در دنیا چه اتفاقی می‌افتد، دولت برنامه‌ریزی خودش را می‌کند و کار خودش را انجام می‌دهد.

رییس جمهوری با بیان اینکه امسال حمل و نقل ۶ درصد بیش از سال گذشته است، اظهار داشت: ورود و حمل و نقل کالای اساسی در کشور ۱۱.۷ درصد بیشتر از ۷ماهه سال گذشته است. ۶۰ میلیون تن کالای اساسی در این ۷ ماه جابجا شده است پس ما برنامه‌هایمان را طبق همان روالی که تنظیم و تعیین کردیم، ادامه می‌دهیم.

به شایعات و القائات نادرست در داخل کشور ادامه ندهید

روحانی تاکید کرد: خواهشی از برخی از دوستان دارم اینکه به شایعات و القائات نادرست در داخل کشور ادامه ندهند و بگذارند فضایی که امروز در ذهن مردم به وجود آمده، فضای بهتر برای ماه‌های آینده باشد. باید تلاش ما این باشد که فضای آینده ما بهتر از امروز باشد و تلاش دولت و مردم هم همین است.

وی با بیان اینکه موضوعات منافع ملی کشور را به انتخابات گره نزنیم، تصریح کرد: همانطور که نباید زندگی، تولید، فعالیت، رشد و اقتصادمان را نباید به تحولات دیگر کشورها گره بزنیم، از این طرف هم نباید موضع‌گیری و حرکات‌هایمان را به انتخابات ۱۴۰۰ گره بزنیم. انتخابات در جای خود انجام می‌گیرد. هر کسی دلش بخواهد، می‌آید، و ان‌شاءالله انتخابات در یک فضای بسیار خوب و پرشور برگزار می‌شود و هر کسی که مردم به او رای بدهند انتخاب می‌شود و بر سر کار می‌آید.

منافع ملی را فدای انتخابات نکنیم

روحانی افزود: اشکالی ندارد که از امروز برای انتخابات تبلیغ کنیم و کار کنیم اما منافع ملی را فدای انتخابات نکنیم. ما مسوول منافع ملی هستیم و می‌خواهیم مردم ما احساس راحتی کنند. شرایط بهتری را پیش روی خودشان ببیند این برای ما مهم است.

رییس جمهوری یادآور شد: آنها می‌خواستند ایران تسلیم شود، فهمیدند که چنین چیزی در کار نیست، ایران تسلیم نشد و هیچ‌گاه تسلیم نخواهد شد. آنها تحریم را به جنگ تروریستی تبدیل کردند و اقدامات تحریک‌آمیز را تا مرز جنگ انجام دادند. این تدبیر و مدیریت نظام و تصمیم درست دولت بود که در هیچ‌کجا نگذاشتیم از فضا استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: آنها تا مرز جنگ آمدند و از خطر قرمز ما عبور کردند، بزرگترین سردار ما را ناجوانمردانه و نامردانه به شهادت رساندند البته تودهنی هم خوردند. اینها گروهی بودند که همیشه با بدنامی، فحاشی و بددهنی ما ملت ما صحبت کردند ولی ما همواره با همه دنیا مودبانه صحبت کردیم.

رییس دولت تدبیر و امید عنوان کرد: ما امیدواریم مردم آمریکا شرایط را به‌گونه‌ای رقم بزنند که شاهد باشیم که کاخ سفید بر مبنای منافع مردم آمریکا و بدون تحقیر ملت‌های دیگر و با پایبندی به تعهدات خود، به مسیر صحیح و درست برگردد.

هرجا ببینیم شرایط برای لغو تحریم آماده است، از فرصت استفاده می‌کنیم

رییس دولت تدبیر و امید بیان داشت: ما هرکجا ببینیم شرایط برای لغو تحریم آماده است، از این فرصت استفاده خواهیم کرد. هدف ما این است که تحریم ظالمانه لغو شود و ایران بتواند به راحتی در تعامل با جهان باشد. هدف ما این است که فشار تحریم را از روی شانه مردم برداریم و هر جایی که فرصت مناسبی برای این کار باشد، ما وظایف و اقدامات خودمان را انجام می‌دهیم و هیچ‌کس حق ندارد فرصت‌سوزی کند. هر فرصت مناسبی که به‌وجود می‌آید باید از آن بر مبنای منافع ملی، وحدت ملی استفاده شود.

رییس جمهوری ادامه داد: در طول ۷ سال در یک دوره‌ای بر مبنای تعامل و مذاکره با دنیا پیش رفتیم. ملت ایران ثمره آن را در سال ۹۵ و ۹۶ دیدند، در این سال‌ها شرایط ما بر مبنای شاخص‌های اقتصادی جزو بهترین شرایط در ۴۰ ساله بعد از انقلاب بود. یعنی تورم ما یک رقمی و رشد اقتصادی ما در سال ۹۵، بالاترین رشد اقتصادی جهان بود، اشتغال در شرایط بهتری نسبت به متوسط دوره‌های قبل بود، رشد اقتصادی ما از متوسط دوره‌های قبل بهتر بود، رشد پایه پولی پایین‌تر بود و کاهش پیدا کرده بود. در همه شاخص‌ها بر مبنای سیاستی که نظام جمهوری اسلامی ایران با وحدت و هماهنگی و هدایت رهبری اتخاذ کرده بود، پیش رفتیم.

وی با بیان اینکه سیاست ما در ۳ سال اخیر هم بر مبنای مقاومت، ایستادگی، حضور مردم در صحنه، گسترش صادرات و تولید بوده است، اظهار داشت: البته مردم ما سختی دیدند و جای تردید نیست. در کنار آن در این ۸ ماه اخیر کرونا هم اضافه شد و فشار را بیشتر کرد اما در عین حال دولت تسلیم هیچ فشاری نشد.

روحانی گفت: علیرغم اینکه شرایط مالی و اقتصادی ما نسبت به گذشته‌ متفاوت بود، دیدید که به خاطر کرونا، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان یا پرداخت کردیم یا تسهیلات در اختیار مردم قرار دادیم.

رییس جمهوری گفت: هم برای کسب و کارهایی که صدمه دیده بود و هم مستاجرینی که در مشکلات و سختی بودند و هم برای ۳ میلیون افرادی که در سخت‌ترین وضع معیشتی قرار داشتند. از آبان ۹۸ تا امروز ما یک بسته حمایتی معیشتی، ماهانه به مردم پرداخت کردیم و این رقم را الان هم پرداخت می‌کنیم.

روحانی افزود: از اسفند ۹۸ تا امروز که ایام فشار بود، حقوق‌ها را افزایش دادیم. علاوه بر این همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با شاغلین را انجام دادیم. اینها رقم‌های بسیار بزرگی بود. ما برای همسان‌سازی ۱۸هزار میلیارد تومان پرداخت کردیم و درعین حال به‌دنبال توسعه کشور بودیم.

وی از تخصیص ۵۷ هزار میلیارد تومان تخصیص برای طرح‌های عمرانی در سال جاری خبر داد و گفت: مسیر ما بر مبنای استفاده از شرایط برای زندگی مردم و کاهش فشار مردم در معیشت مردم بوده است.

از هر فرصتی به نفع منافع ملی و رفع تحریم‌ها استفاده می‌کنیم

روحانی با تاکید بر اینکه از هر فرصتی که به نفع منافع ملی مردم ما و رفع تحریم‌ها باشد حتماً استفاده می‌کنیم، گفت: این مسائل، مسائل امنیتی و ملی است و حزبی و جناحی نیست بلکه مربوط به کل ملت ایران است و هر گامی که بخواهیم برداریم حتماً به رهنمودهای رهبر انقلاب توجه می‌کنیم. ما می‌توانیم با اتحاد وحدت و یکپارچگی راه و مسیر رو برای گشایش بهتر برای زندگی مردم انتخاب کنیم.

وی با اشاره به اقدامات دولت در حوزه بانکی و مالی اظهارداشت: دولت در هفت سال اخیر در زمینه بانک‌ها دو کار مهم انجام داد. اول اینکه به فعالیت موسسات اعتباری غیرمجاز که اموال مردم را غارت کرده و مشکلاتی برای مردم درست کردند، پایان داد.

ادغام بانک‌های نیروهای مسلح در بانک سپه

روحانی گفت: مسئله مهم دیگر که ظرف یکی دو ماه آینده به غایت خواهد رسید، ادغام بانک‌های نیروهای مسلح در بانک سپه است که تا پایان آذرماه این پروسه تمام می‌شود و این یکی از کارهای بسیار مهم در انضباط مالی و تحولات اساسی در زمینه بانک‌هاست.

رییس جمهوری با اشاره به پیشرفتهای کشور در حوزه حمل و نقل ریلی بیان داشت: توسعه راه آهن از کارهای زیرساختی این دولت بوده است و از روز اول این موضوع را دنبال کرده است. در این مدت استان‌های همدان، کرمانشاه، آذربایجان غربی به راه‌آهن وصل شدند و بسیاری از استان‌ها هم در حال وصل شدن به شبکه ریلی هستند مانند راه آهن تبریز به میانه که در ماه‌های آینده افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به اقدامات پیش روی دولت در حمل و نقل ریلی گفت: نخستین کار اتصال راه‌آهن خلیج فارس به دریای خزر است. ما راه آهن رشت را تا پایان امسال به بندر انزلی متصل خواهیم کرد و بدین ترتیب دریای خزر به خلیج فارس متصل خواهد شد و این یک کار بسیار مهم است. علاوه براین خط آهن رشت- آستارا مهم است و این خط خلیج فارس و دریای عمان را به روسیه و اروپا متصل خواهد کرد.

ورود شبکه ریلی از ایران به افغانستان

روحانی تاکید کرد: مسئله دیگر راه‌آهن ایران- افغانستان است. ظرف یک ماه آینده راه‌ آهن خواف به هرات افتتاح خواهد شد و برای نخستین بار راه آهن وارد افغانستان خواهد شد این راه در افغانستان به سمت مزار شریف و در ادامه به آسیای مرکزی می رود.

رییس دولت دوازدهم افزود: محور سوم ریلی راه آهن چابهار به زاهدان است که حدود ۷۰۰ کیلومتر است. دو بخش اساسی و مهم این محور را تا پایان این دولت افتتاح خواهیم کرد و بقیه آن در دولت بعدی افتتاح خواهد شد و این زیرساخت می‌تواند تحول بزرگی در کشور ایجاد کند.

وی با بیان اینکه دولت با همه توان به دنبال متعادل کردن نرخ ارز است، گفت: دولت با همه توان دنبال متعادل کردن و کاهش کالاهای اساسی است و این موضوع را به طور منظم و مرتب دنبال می‌کند. در این شرایط جنگ اقتصادی بانک مرکزی، وزارت صمت و وزارت کشاورزی برای کاهش فشار بر مردم تلاش می‌کنند و از همه وزارتخانه‌ها در راه فعالیت و کمک به مردم تشکر می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۳۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
44
35
عجب رویی؟!ببخشید.نباید تعجب می کردم.افتخار به تحویل موقعیت هسته ای در قبال تقریبا هیچ و تلاش برای واگذاری سایر موقعیت ها وظیفه حضرات است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
5
38
جناب رو حانی فقط ما خوبیم
تمام هم و غم ما مسایل و مشکلات مردم خودمان است و اصلا کار به کار هیچ کشوری نداریم
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
26
45
اینکه: ۲ سال در بهترین شرایط ۴۰ سال اخیر بودیم!!!!! ما که در دوران شما چیزی جز گرانی و بدبختی ندیدیم! بعدشم متاسفم که با اینهمه جفای امریکا بازم دلتون بهش خوشه!
پاسخ ها
مرتضی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
اون 2سال واقعا قیمت ها مناسب بود چون در بهترین شرایط تعاملات اقتصادی بودیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
پس احتمالا سال 95 و 96 ايران نبودي...
احمد
| Norway |
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
منظور ایشان از ما یعنی کیا؟
مشهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
9
34
مذاکره خیلی موثر
مذاکره شخص اول با شخص اول موثر تر و اجرا اسان تر
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
9
31
مگه سال 96 نبود که مردم بخاطر گرانی اعتراضات سراسری انجامدادن ؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
15
42
دو سالی که اقای روحانی میفرمایند بهترین دو سال چهل سال اخیر نبود اما تجربه دو سال امید ، زندگی با قدرتهای جهانی ، مذاکره با قدرتهای صنعتی و اقتصادی ، تلاش برای قرارداد با شرکتهای مطرح هواپیما سازی و خودرو سازی نوید روزهای بهتر میداد ، اما حیف از قدرت عناصر کاسب تحریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
آفرين احسنت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
یه کم خجالت بکشید
اگه دین ندارید لااقل آزاده باشید
به آدم کثیفی مثل ترامپ برجام رو بهم زده اون موقع شما مثل استاد اسدی گل به خودی می زنید ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
شما به نحوی کارو به خجالت کشیدن دعوت میکنی که ادم فکر میکنه تمام نظام و ارکانش پشتیبان برجام بودند.
شما توضیح بده پاس گل چه کسانی از داخل به ترامپ دادن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
دوست عزیز گزارشات آژانس رو ببین مگه مرجعی تو دنیا مهمتر از آژانس هست که دایما اعلام میکرد ایران به تعهداتش عمل کرده اون وقت این ترامپ و آمریکا چی کار کردند با برجام ...بگذریم که به نظر بنده برجام تو هیچ موضوعی به ما کمک نکرد و شده درد سر ما
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۵
خارج از موضوعات مورد اشاره در برجام چطور
چه کسی یا کسانی جلوی سرمایه گذاری خارجی را گرفتند
چه کسانی مانع خرید هواپیماها شدند
چه کسانی کشتی حامل خودروهای امریکایی را برگرداند
چه کسانی زیر پای توتال را خالی کردند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
35
26
اتفاقا هشت ساله که در بدترین شرایط چهل سال اخیر هستیم میتونی از تک تک مردم بپرسی جناب روحانی
علتش هم معطل نگه داشتن ظرفیت های انسانی و منابع طبیعی و خدادادی کشور پشت برجام و انتظار فرج از شرکت های غربی بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
7
35
تا زمانی که اقتصاد و.... توامان در دست یک عده کاسب تحریم قرار دارد هیچ امید و آینده‌ای برای ملت و مملکت متصور نخواهد بود.
Nima
|
Canada
|
۱۳:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
1
30
آقای روحانی
بهبود وضعیت ایران دو برنامه همزمان نیاز دارد
تعامل با جهان مدرن
اصلاح ساختار اقتصادی داخل.
...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
3
18
خداوند فرموده دروغگو دشمن خداست. یعنی در مورد هیچ جرم و گناه دیگری چنین نفرموده.
ناشناس
|
Canada
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
14
18
از زر و زور کاسبای تحریم نترس هشتاد میلیون مردم پشتت هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
شما خودت چند میلیونی که از طرف دیگران نظر میدی؟!
ناشناس
|
Spain
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
5
21
بایدن یک هفته است که پیروز شده
مسئولین نظام ۷۰۰بار پیام دادند بیا نرمش قهرمانانه
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
3
15
سه سال سخت ترین این چهل سال ..و دو سال بهترین این چهل سال.... اصلا خودش متوجه می شه چی میگه .
roham
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
4
26
جریان اصلاحات مدتی پیش مرد ،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
3
21
آنچه که توی این چهل سال ثابت شده اینه که وضع ملت هر روز بدتراز دیروزشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
7
7
خدا برای ترامپ نسازه زد زیر قول و قرارها و برجام
ولی شما هم میتوانستید استعفا بدبد
و تمام محبوبیت هایتان هدر نره
یا ترامپ رو خر میکردید باهاش مذاکره میکردید
چون نشان داد بقیه کشورها هم عددی نیستند
ناشناس
|
Spain
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
1
4
روحانی یک تدارکچی است و سیاست نظام نه جنگ و نه صلح است
جوان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
4
1
جناب روحانی خسته نباشید. ما قبولت داریم. تمام تلاشت کردی.
ناشناس
|
France
|
۰۲:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۲
1
3
کاشک می تونستید درمقابل دلواپسها می ایستادید ونمیگذاشتید نتیجه تلاشها یکجا برباد برود ،،!
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۲
0
4
در هر مذاکره ای باید منافع مردم ومنافع ملی اصل باشد نه منافع یک گروه وجناح خاص وافراد خاص رانت خوار فرصت طلب .منافع حکومت براساس منافع مردم تعریف می شو ونه منافع مردم براساس منافع حکومت .مردم در هر مذاکره ای اصل و ولی نعمت حاکمان هستندوآنها هستند که که منافع کشور را مشخص می کنند.اگر سیره مولی امام علی علیه السلام را دقیق مطالعه بفرمایید متوجه این نکات ظریف در حکومت می شوید.مردم خودعاقل وبالغ وآگاه به مسائل سیاسی واقتصادی واجتماعی و..... زمان خودهستند و خود می توانند منافعشان را تشخیص دهند وبراساس منافع شان تصمیم گیری کنند.حاکمان نمایندگان وخدمت گزاران مردم هستند وبه وسیله مردم تعیین می شوند ونه اربابان آنها.
ناشناس
|
Sweden
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۲
0
4
مردم چیزی ندیدن ، این حرفها رو به کی میزنه از این همه دروغ و ریا خسته نشده،
داود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۲
0
2
ظاهراً منظور جناب روحانی از فرصت سوزی فرصت باقیمانده از دولت اوست که به آمریکاییها هشدار میدهد که تا پایان دولتش فرصتی نمانده و باید مذاکرات جدید شروع شود والا معلوم نیست بشود با دولت بعدی مذاکره کرد.خدا به داد ملت برسد و یقینا در روزهای پیش رو شاهد دو قطبی مذاکره بین طرفداران مذاکره و مخالفان آن خواهیم بود و این فرصتی است طلایی برای رانتخواران و دلالان دولتی و غیر دولتی که به چپاول بیت المال و ملت بپردازند و هر روز شاهد بالا و پایین شدن قیمتها و ناراحتی ملت خواهیم بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
2
2
آقای رئیس جمهور ثمره مذاکره را دیدیم تعطیلی آب سنگین اراک و فردو و نطنز و افزایش روز بروز تحریمهای پی در پی آمریکا و همپیمانانش این بهترین ثمره اش بود و در نهایت دلار بالای 30 هزار تومان و بقیه هم همینطور این کم ثمره ای بود؟
ناشناس
|
Germany
|
۰۳:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
4
سال 96 مردم شعار دادن نان کار ازادی
اگر وضع خوب بود که اون اتفاقات نمیافتاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
2
3
حیف . بجای اینکه با کشورهای مسلمان منطقه تعامل کنیم و متحد شویم با تقابل با کشورهای همسایه اجازه دادیم که آمریکا و اروپا از ما سو استفاده کنند .و حالا هر روز باید منتظر باشیم کی در کدام کشور اروپایی یا امریکای رییس جمهور میشود .
کاش یکبار برای همیشه می امدیم با کشورهای همسایه هم پیمان شویم تا شر کشورهای مسیحی از سر ملتهای منطقه دور شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۳
0
1
هرسال بدتر از پارسال
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
0
0
تحریم مشکل اصلی نیس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۸/۲۷
0
1
آقاي روحاني آن چهار سال اول شما اداره نمي كرديد مرحوم هاشمي اداره مي كرد هاشمي رفت فهميديم آن موقع بعضي مي گفتند رئيس جمهور هاشمي است اين دكور است مردم بعد از هاشمي لمس كردند كه شما دكور ويترين بوديد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین